Webdesign Zandvoort

Webdesign Zandvoort? Een groeiend aantal ondernemers en particulieren uit de regio Zandvoort hebben een betaalbare en professionele website laten maken door Sierink-WP Webdesign. Een website welke voldoet aan de volgende eisen:

webdesign zandvoort
webdesign zandvoort 2

webdesign voor goed vindbare websites

seo

Wanneer u een nieuwe website laat maken is het natuurlijk van belang dat uw website goed gevonden kan worden op het internet. Net zoals u deze pagina hoog in de zoekresultaten zag staan met de zoekterm webdesign Zandvoort, zo zorgt Sierink-WP ervoor dat uw website ook goed gevonden gaat worden. Tijdens het ontwerp besteedt Sierink-WP veel aandacht aan de zoekmachine optimalisatie. Uw website kan dan goed gevonden worden in Zandvoort en daar buiten. Dit vergroot uw naamsbekendheid en levert nieuwe bezoekers (en potentiële klanten) op. 

Google en de andere zoekmachines geven de voorkeur aan responsive websites, deze komen hoger in de zoekresultaten te staan. Naast een responsive website, zijn er vele andere criteria welke bepalen hoe hoog uw website scoort in de zoekresultaten. Deze criteria veranderen regelmatig, het is dus zaak om ook in dit opzicht uw website te onderhouden. 

webdesign voor 'responsive' websites

Door middel van een website kunt u laagdrempelig communiceren met de inwoners van Zandvoort en omgeving. De website is uw visitekaartje en u kunt deze de juiste uitstraling en herkenbaarheid meegeven. U kunt geïnteresseerden en (aanstaande) klanten of leden van informatie voorzien en eventueel op de hoogte houden door middel van bijvoorbeeld foto’s, nieuwsberichten of social-media integratie. U vergroot hiermee uw naamsbekendheid.

Bezoekers stellen steeds hogere eisen aan een website. Door het veelvuldig gebruik van tablets en smartphones is het steeds belangrijker dat uw website ook op deze devices goed leesbaar is. Snelle laadtijden, goed leesbare teksten en grote knoppen helpen hierbij. Ik maak uitsluitend ‘responsive‘ websites. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid. Doordat de website zich aanpast aan het scherm waarmee hij wordt bekeken krijgt de bezoeker uit Zandvoort en omstreken de optimale weergave voor de beste gebruikerservaring. Uw website is dus ook op smartphones en tablets zoals o.a. de Ipad goed te bekijken en te lezen.

responsive

Interesse?

Sierink-WP adviseert bedrijven en particulieren uit Zandvoort en omgeving graag (en geheel vrijblijvend) over de mogelijkheden. Een website hoeft echt geen kapitaal te kosten. Neem eens contact op voor een informatief gesprek!

Ik ben super tevreden over Sierink-WP. Wat ik als klant belangrijk vind, is dat iemand goed naar mij en mijn wensen luistert, meedenkt, kritische feedback geeft en in dit hele proces de zeggenschap over keuzes en verantwoordelijkheid aan mij zelf laat. Ultieme vorm van dienstverlening, zou ik zo willen zeggen. En dat doet Jasper uitstekend. Zeker voor mij (iemand die geen kennis of affiniteit met computertechnische kwesties heeft), voelde ik me vrij om steeds weer alle vragen te stellen, zelfs in een vergevorderd stadium het roer helemaal om te gooien, zonder een spoortje van ongeduld of wat dan ook. Hoe tevreden kun je als klant zijn?!
testimonial-icon-m
Rick Shamier
Bewust in Ontwikkeling, Zandvoort
Scroll naar top