Professioneel en aansprekend ontwerp

Website laten maken?

Goed vindbaar in google

Responsive & Dynamisch

Ontwerp

responsive

Een website laten maken? Door middel van een website kunt u communiceren met de ‘buitenwereld’. De website is uw visitekaartje en u kunt deze de juiste uitstraling en herkenbaarheid meegeven. U kunt geïnteresseerden en (aanstaande) klanten of leden van informatie voorzien en eventueel op de hoogte houden door middel van bijvoorbeeld foto’s, nieuwsberichten of social-media integratie. U vergroot hiermee uw naamsbekendheid.

Wilt u een eenvoudige website of toch een website met wat meer functies? Of heeft u al een website en wilt u die aanpassen? We gaan samen in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden. Ik maak websites met behulp van WordPress, het meest gebruikte CMS (Content Management Systeem). Websites gemaakt met WordPress kunnen vrij eenvoudig inhoudelijk aangepast worden. Dit kunt u zelf doen, maar vanzelfsprekend kan ik dat ook voor u verzorgen.

Door het gebruik van tablets en smartphones is het belangrijk dat uw website op deze devices goed leesbaar is. Snelle laadtijden, goed leesbare teksten en grote knoppen helpen hierbij. Ik maak uitsluitend ‘responsive’ websites. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid. Doordat de website zich aanpast aan het scherm waarmee hij wordt bekeken krijgt de bezoeker de optimale weergave voor de beste gebruikerservaring. Uw website is dus ook op smartphones en tablets zoals o.a. de Ipad goed te bekijken en te lezen.

Hoog scoren in Google?

Website

seo

Het is natuurlijk belangrijk dat uw website goed gevonden kan worden op het internet. Dit vergroot uw naamsbekendheid en levert nieuwe bezoekers (en potentiële klanten) op. Google en de andere zoekmachines geven de voorkeur aan responsive websites, deze komen hoger in de zoekresultaten te staan. Naast een responsive website, zijn er vele andere criteria welke bepalen hoe hoog uw website scoort in de zoekresultaten. Deze criteria veranderen regelmatig, het is dus zaak om ook in dit opzicht uw website te onderhouden.

Sierink-WP zorgt ervoor dat uw website geoptimaliseerd wordt en zo hoog mogelijk in de zoekresultaten gepresenteerd zal worden. Dit betekent niet dat uw website gelijk bovenaan komt te staan. Hier gaat meer of minder tijd overheen, mede afhankelijk van een eventuele eerder opgebouwde geschiedenis. Dit noemt men ook wel SEO (Search Engine Optimization). Bij het uitgebreide onderhoudspakket wordt de ‘SEO score’ van uw website blijvend in de gaten gehouden en geef ik advies over eventuele aanpassingen.

Hoe ga ik te werk

met u meedenken

Na het eerste contact, maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek komen de volgende zaken aan de orde:

  • Wie gaan uw website bezoeken? Wie en wat wilt u er mee bereiken?
  • Is er een logo en/of huisstijl?
  • Layout, menu-indeling en kleuren van de website
  • Teksten en foto’s voor de website
  • Zijn er een domeinnaam en webhosting? Beide kan ik voor u verzorgen.
  • Welke extra functionaliteiten zijn gewenst? Zoals bv een nieuwsbrief, recensies, social media integratie enz.
  • Wanneer moet de website online zijn? – Planning

Na dit gesprek maak ik een ontwerp, afgestemd op uw wensen. Als we het eens zijn over de layout, dan ga ik verder met het bouwen van de website. Er wordt een tijdelijk domein gemaakt waarop u de bouw van de website live kunt volgen. Mochten daar nog wensen uit voortkomen dan kunt u die aangeven en zullen we in overleg aanpassingen doen tot u tevreden bent met het resultaat. Beschikbare teksten worden meegenomen tijdens de bouw zodat u een goed beeld krijgt van uw website. 

Als de website klaar is, zal ik u uitleggen hoe de website up to date is te houden, u bent dan in staat om zelf teksten, foto’s e.d. toe te voegen of te wijzigen. Desgewenst kan ik de website ook voor u onderhouden.

U kunt zelf kiezen of u ook email via uw domeinnaam wilt (denk b.v. aan een emailadres als info@domeinnaam.nl). Deze mailboxen worden dan ook aangemaakt. 

Scroll naar boven