Webdesign Noordwijk

Webdesign Noordwijk? Voor een groeiend aantal ondernemers en particulieren uit de regio Noordwijk heeft Sierink-WP een betaalbare en professionele website gemaakt. Een website welke voldoet aan de volgende eisen:

webdesign noordwijk
webdesign noordwijk 2

webdesign voor goed vindbare websites

seo

U wilt een website laten maken. Daarbij is het natuurlijk van belang dat uw website goed gevonden kan worden op het internet. Net zoals u deze pagina hoog in de zoekresultaten zag staan met de zoekterm webdesign Noordwijk, zo zorgt Sierink-WP ervoor dat uw website ook goed gevonden gaat worden. Tijdens het ontwerp besteedt Sierink-WP veel aandacht aan de zoekmachine optimalisatie. Uw website kan dan goed gevonden worden in Noordwijk en daar buiten. Dit vergroot uw naamsbekendheid en levert nieuwe bezoekers (en potentiële klanten) op. Sierink-WP maakt hiervoor onder andere gebruik van ‘Google Mijn Bedrijf’.

Google en de andere zoekmachines geven de voorkeur aan responsive websites, deze komen hoger in de zoekresultaten te staan. Naast een responsive website, zijn er vele andere criteria welke bepalen hoe hoog uw website scoort in de zoekresultaten. Deze criteria veranderen regelmatig, het is dus zaak om ook in dit opzicht uw website te onderhouden. 

Sierink-WP zorgt ervoor dat uw website geoptimaliseerd wordt en zo hoog mogelijk in de zoekresultaten gepresenteerd zal worden. Dit noemt men ook wel SEO (Search Engine Optimization). Bij het uitgebreide onderhoudspakket wordt de ‘SEO score’ van uw website blijvend in de gaten gehouden en indien nodig wordt in overleg uw website aangepast.

webdesign voor 'responsive' websites

Door middel van een website kunt u laagdrempelig communiceren met de inwoners van Noordwijk en omgeving. De website is uw visitekaartje en u kunt deze de juiste uitstraling en herkenbaarheid meegeven. U kunt geïnteresseerden en (aanstaande) klanten of leden van informatie voorzien en eventueel op de hoogte houden door middel van bijvoorbeeld foto’s, nieuwsberichten of social-media integratie. U vergroot hiermee uw naamsbekendheid.

Bezoekers stellen steeds hogere eisen aan een website. Door het veelvuldig gebruik van tablets en smartphones is het steeds belangrijker dat uw website ook op deze devices goed leesbaar is. Snelle laadtijden, goed leesbare teksten en grote knoppen helpen hierbij. Ik maak uitsluitend ‘responsive‘ websites. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid. Doordat de website zich aanpast aan het scherm waarmee hij wordt bekeken krijgt de bezoeker uit Noordwijk en omstreken de optimale weergave voor de beste gebruikerservaring. Uw website is dus ook op smartphones en tablets zoals o.a. de Ipad goed te bekijken en te lezen.

responsive

Interesse?

Sierink-WP adviseert bedrijven en particulieren uit Noordwijk en omgeving graag (en geheel vrijblijvend) over de mogelijkheden. Een website hoeft echt geen kapitaal te kosten. Neem eens contact op voor een informatief gesprek!

Jasper heeft onze website gemaakt. Hij is daarin vakkundig te werk gegaan en heeft een mooi resultaat behaald. Wat heel fijn was dat hij snel werkte, en als ik contact opnam kwam zijn reactie heel snel. Korte lijntjes en efficiënt. Heel fijn!
testimonial-icon-m
Hans Cramer
Shanty-Koor "DE ZEEKANTERS", Noordwijk
Scroll naar top