Meer bezoekers naar je website

bezoekers-website

Bovenaan in Google staan, dat is wat iedereen met zijn of haar website graag wil. Logisch natuurlijk, want dat betekent dat je website makkelijk vindbaar is voor mogelijke klanten. Maar bezoekers komen niet zomaar vanzelf naar jouw website, daar moet je wel wat voor doen. Sierink-WP helpt je graag op weg met een aantal handige tips om meer bezoekers te verleiden om naar jouw website te gaan.

Voordat je je website gaat promoten is het van groot belang dat je website goed gevuld is. Inhoud (content) is belangrijk voor de vindbaarheid van je website. Ga niet als een gek beginnen met schrijven, maar verplaats je eerst in mogelijke bezoekers van je website. Wat willen bezoekers weten over je bedrijf en over je producten? En welke schrijfstijl past daarbij? Daarna is het tijd om de pen te pakken en doelgericht te gaan schrijven. Met een goedgevulde website zal je eerder opgemerkt worden door zoekmachines als een waardevolle website, wat weer bijdraagt aan een hogere positie in Google.

Social media inzetten
Actieve social media accounts waar regelmatig berichten op geplaatst worden die door bezoekers bijvoorbeeld weer geliked en gedeeld worden, dragen er ook aan bij dat Google jouw webshop waardevol vindt. Naast het feit dat je op een persoonlijke manier kan inspelen op de behoeften van jouw (potentiële) klanten en interactie kan uitlokken, draagt het op den duur ook weer bij aan betere resultaten in Google.

Nieuwsbrieven versturen
Heb je eenmaal regelmatig een aantal bezoekers op jouw website, probeer dan emailadressen te verzamelen zodat ze eenvoudig op de hoogte gehouden kunnen worden door middel van nieuwsbrieven. Aanbiedingen werken vaak effectief om mensen door te laten klikken naar je website, maar ook zonder aanbiedingen kan een nieuwsbrief goed voor je website zijn. Bijvoorbeeld voor de naamsbekendheid, het op lange termijn opbouwen van relaties met de klanten en om gegevens van bezoekers te achterhalen.

SEO
Actief en regelmatig aan de slag met zoekmachineoptimalisatie (SEO) is ook erg belangrijk om constant meer bezoekers naar je webshop te lokken. SEO gaat niet om het simpelweg toepassen van (technische) trucjes. Relevante en unieke content die meerwaarde biedt voor de lezer is het sleutelwoord. Zoekmachines struinen namelijk heel het web af op zoek naar de beste pagina’s voor allerlei woorden waarop gezocht wordt door potentiële klanten. Scoort jouw website goed, dan zal je deze eerder bovenaan Google tegenkomen.

Je kunt nu zelf aan de slag, op internet is nog veel meer informatie te vinden met betrekking tot zoekmachine optimalisatie.

Heb je vragen of wil je graag wat hulp om zo aantal bezoekers van jouw website te laten stijgen? Neem dan contact op!

Deel dit bericht .....

Scroll naar boven