WordPress website verhuizen fluitje van een cent

WordPress-verhuizen

Veelal wordt gedacht dat het verhuizen van een op WordPress gebaseerde website (en/of domeinnaam) ingewikkeld is. Voor een niet ervaren gebruiker lijkt dit wellicht zo te zijn maar voor Sierink-WP is dit routine.

Door je website te verhuizen kun je vaak veel geld besparen. Denk maar eens aan het overstappen naar een andere energie leverancier. Het loont echt de moeite om eens wat rond te shoppen en te vergelijken.

Sierink-WP biedt hosting aan met een onovertroffen prijs-kwaliteit verhouding. Bij Sierink-WP wordt je website gehost op een SSD in 100% ‘groene’ servers. En je website heeft maar liefst 512MB aan werkgeheugen beschikbaar (de meeste aanbieders komen niet verder dan 92MB). Samen resulteert dit in een snelle website waarbij pagina’s snel laden. Dit komt je zoekmachine vindbaarheid (SEO) weer ten goede want Google heeft een duidelijke voorkeur voor snelle websites.

Sierink-WP koopt deze hosting groot in bij de best beoordeelde hoster van Nederland en kan je daarom een voordelig aanbod doen. €15 per jaar voor een kleine website, €25 per jaar voor een gemiddelde website en slechts €40 per jaar voor een grote website (excl. btw).

Wil je overstappen? In de meeste gevallen regelt Sierink-WP dit gratis!

Deel dit bericht .....

Scroll naar boven