Een website als ‘Billboard’ (reclamebord) gebruiken

website billboard

Vandaag een leuk experiment gedaan. Een klant vroeg of ik een powerpoint kon maken voor op een TV scherm in zijn kapperszaak. Het scherm is naar buiten gericht zodat winkelend publiek wat langs de etalage loopt ziet wat op het scherm getoond wordt.

Voor zover ik weet is het lastig om dynamische content (zoals bv een facebook feed) te verwerken in een powerpoint. Maar ik hoor graag indien dat mogelijk is.

Na enig geëxperimenteer heb ik nu een website gemaakt die precies op het scherm past. Er kan dus niet gescrolled worden. De voorpagina van deze website toont steeds wisselende andere webpagina’s.

Voordelen zijn dat ik dynamische content kan tonen en ik kan vanuit huis op verzoek van de klant de content aanpassen (bv een nieuwe aanbieding of aangepaste openingstijden).

Kijk hier voor deze website (werkt het best op een scherm met dezelfde resolutie als het scherm in de winkel, HD resolutie, 1920×1080 pixels en je browser in full screen mode).

Wil je ook graag iets meer met je website? Hoger in Google? Meer conversie? Neem contact op en we bekijken samen de mogelijkheden.

Deel dit bericht .....

Scroll naar boven