Spice-up je (landing)page

spice-up landing page

Er zijn miljoenen websites, het is al een hele tour om een beetje bovenaan in de zoekmachine resultaten te komen. En als potentiele klanten dan op je website komen, moet je ze wel zien te boeien en het liefst zien ‘over te halen’ om iets te kopen of contact met je op te nemen. 

Sierink-WP voor een doeltreffende website

Dit aandacht trekken kan op verschillende manieren. Tot niet al te lang geleden hadden we de slider, maar wie kijkt er nu tegenwoordig nog naar al die slides die langskomen? Daarna kwamen de popups, maar die zijn eigenlijk best wel irritant. Laatste tijd zien we meer bewegende onderdelen op een website. En wanneer deze met mate en op een juiste manier ingezet worden zijn ze best doeltreffend. 

Sierink-WP voor een doeltreffende website

Met nieuwe technieken heeft Sierink-WP nu de beschikking over een aantal nieuwe opties, zoals een horizontaal bewegende achtergrond (parallax). De verticale parallax was al bekend maar de horizontale is nieuw. Een mooi voorbeeld is de website van DJ-DJEFF, een van de beste jonge opkomende DJ’s uit de Bollenstreek.

DJ-DJEFF maakt uw
 bruiloft    disco    feest
tot een succes!

Verder zijn er nieuwe opvallende headlines. Je ziet hier een aantal voorbeelden. 

Wil je ook graag wat meer ‘spice’ in je website of landingpage? Of wil je graag wat hoger komen in de zoekmachine resultaten van Google? Neem vrijblijvend contact op en we bespreken de mogelijkheden. 

Sierink-WP voor een doeltreffende website

Deel dit bericht .....

Scroll naar boven