Klantreviews verzamelen en delen (ook op Google)

We weten allemaal wel dat ze belangrijk zijn en toch wordt hier vaak niet voldoende aandacht aan besteed. Social proof is een belangrijke en niet te onderschatten factor in het ‘online verleiden’. Het menselijk brein wil nu eenmaal graag horen wat anderen van een product of dienst vinden. Dit zul je ook in jezelf herkennen.

Hiervoor heb ik een mooie oplossing, namelijk een eigen webpagina met een beoordelingsformulier, bv review.jouwdomein.nl (vul voor jouwdomein je eigen domeinnaam in). Jij kunt klanten eenvoudig uitnodigen om op die pagina een review te schrijven. Deze review wordt bij goedkeuring van jouw klant ook automatisch op de diverse social websites geplaatst (bv Google en Facebook, maar ook LinkedIn en Twitter). Daarnaast kunnen de reviews op je website getoond worden in bv een review slider of als losstaande review bij een produkt of dienst. Dit werkt met elke website, het hoeft geen WordPress website te zijn.

Ook is het mogelijk zogenaamde FOMO (Fear Of Missing Out) popups op je website te laten zien. Hier zal ik later nog een apart bericht over schrijven.

Het systeem is beschikbaar vanaf €99 excl btw. Dit is inclusief installatie en een standaard review formulier met jouw logo en kleur. Verder krijg je toegang tot een eigen beheer pagina waar je de reviews kunt beheren. Het betreft een eenmalige aanschaf, er zijn dus geen terugkerende kosten.

Er zitten nog allerlei opties bij zoals een optie dat je een klant kunt belonen als ze een review plaatsen. Dat is toch weer een extra stimulans.

Deel dit bericht .....

Scroll naar boven