Webdesign Lisse

Website laten maken in Lisse? Voor diverse ondernemers en particulieren uit de regio Lisse heeft Sierink-WP Webdesign een betaalbare en professionele website gemaakt. Een website welke voldoet aan de volgende kenmerken:

webdesign lisse
webdesign lisse 2

webdesign voor goed vindbare websites

seo

Wanneer u een nieuwe website wilt laten maken is het natuurlijk belangrijk dat uw website goed gevonden kan worden op het internet. Tijdens het ontwerp besteedt Sierink-WP veel aandacht aan de zoekmachine optimalisatie. Uw website kan dan goed gevonden worden in Lisse en daar buiten. Net zoals u deze pagina hoog in de zoekresultaten zag staan met de zoekterm webdesign Lisse of website laten maken Lisse, zo zorgt Sierink-WP ervoor dat uw website ook goed gevonden gaat worden. Dit vergroot uw naamsbekendheid en levert nieuwe bezoekers (en potentiële klanten) op. 

Google en de andere zoekmachines geven de voorkeur aan responsive websites, deze komen hoger in de zoekresultaten te staan. Naast een responsive website, zijn er vele andere criteria welke bepalen hoe hoog uw website scoort in de zoekresultaten. Deze criteria veranderen regelmatig, het is dus zaak om ook in dit opzicht uw website te onderhouden. 

Sierink-WP zorgt ervoor dat uw website geoptimaliseerd wordt en zo hoog mogelijk in de zoekresultaten gepresenteerd zal worden. Dit noemt men ook wel SEO (Search Engine Optimization). Bij het uitgebreide onderhoudspakket wordt de ‘SEO score’ van uw website blijvend in de gaten gehouden en indien nodig wordt in overleg uw website aangepast.

webdesign voor 'responsive' websites

Door middel van een website kunt u laagdrempelig communiceren met de inwoners van Lisse en omgeving. De website is uw visitekaartje en u kunt deze de juiste uitstraling en herkenbaarheid meegeven. U kunt geïnteresseerden en (aanstaande) klanten of leden van informatie voorzien en eventueel op de hoogte houden door middel van bijvoorbeeld foto’s, nieuwsberichten of social-media integratie. U vergroot hiermee uw naamsbekendheid.

Wilt u een eenvoudige website of toch een website met wat meer functies? Of heeft u al een website en wilt u die aanpassen? We gaan samen in gesprek over  uw wensen en de mogelijkheden. Sierink-WP ontwerpt vooral websites met behulp van WordPress, het meest gebruikte CMS (Content Management Systeem). Websites gemaakt met WordPress kunnen vrij eenvoudig inhoudelijk aangepast worden. Dit kunt u zelf doen, maar vanzelfsprekend kan ik dat ook voor u verzorgen.

Bezoekers stellen steeds hogere eisen aan een website. Door het veelvuldig gebruik van tablets en smartphones is het steeds belangrijker dat uw website ook op deze devices goed leesbaar is. Snelle laadtijden, goed leesbare teksten en grote knoppen helpen hierbij. Ik maak uitsluitend ‘responsive‘ websites. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid. Doordat de website zich aanpast aan het scherm waarmee hij wordt bekeken krijgt de bezoeker uit Lisse en omstreken de optimale weergave voor de beste gebruikerservaring. Uw website is dus ook op smartphones en tablets zoals o.a. de Ipad goed te bekijken en te lezen.

responsive

Interesse?

Sierink-WP adviseert bedrijven en particulieren uit Lisse en omgeving graag (en geheel vrijblijvend) over de mogelijkheden. Een website hoeft echt geen kapitaal te kosten. Neem eens contact op voor een informatief gesprek!

Op een zeer professionele meer heeft Jasper een goede betaalbare site neergezet. Hij denkt mee en adviseert. Reageert altijd snel. Ik ervaar de samenwerking als zeer prettig.
testimonial-icon-g
Hermi Wennink
Lisse
Scroll naar boven