website laten maken hillegom

WordPress website laten maken?

Webdesign Hillegom

Professioneel Design

Goed vindbaar in Hillegom?

webdesign hillegom 2

Webdesign in Hillegom? Sierink-WP Webdesign heeft voor meerdere ondernemers en particulieren uit Hillegom een betaalbare en professionele website gemaakt. Door middel van een website kunt u laagdrempelig communiceren met de inwoners uit Hillegom en omgeving. De website is uw visitekaartje en u kunt deze de juiste uitstraling en herkenbaarheid meegeven. U kunt geïnteresseerden en (aanstaande) klanten of leden van informatie voorzien en op de hoogte houden. Bijvoorbeeld door middel van foto’s, nieuwsberichten of social-media integratie. U vergroot hiermee uw naamsbekendheid.

U wilt een website laten maken in Hillegom. Dan is het natuurlijk belangrijk dat uw website goed gevonden kan worden op het internet. De pagina die u nu leest staat hoog in de zoekresultaten met de zoekterm webdesign Hillegom of website laten maken Hillegom. Zo zorgt Sierink-WP ervoor dat uw website ook goed gevonden gaat worden. Tijdens het ontwerp besteedt Sierink-WP veel aandacht aan de zoekmachineoptimalisatie. Uw website kan dan goed gevonden worden in Hillegom en omstreken. Dit vergroot uw naamsbekendheid en levert nieuwe bezoekers (en potentiële klanten) op.

Google en de andere zoekmachines geven de voorkeur aan responsive websites, deze komen hoger in de zoekresultaten te staan. Naast een responsive website, zijn er vele andere criteria welke bepalen hoe hoog uw website scoort in de zoekresultaten. Deze criteria veranderen regelmatig, het is dus zaak om ook in dit opzicht uw website te onderhouden.

Responsive Design

responsive

Bezoekers stellen steeds hogere eisen aan een website. Door het veelvuldig gebruik van tablets en smartphones is het steeds belangrijker dat uw website ook op deze devices goed leesbaar is. Snelle laadtijden, goed leesbare teksten en grote knoppen helpen hierbij. Ik maak uitsluitend ‘responsive’ websites. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm. Daardoor blijft uw website bruikbaar en goed leesbaar. Doordat de website zich aanpast aan het scherm waarmee hij wordt bekeken krijgt de bezoeker uit de regio Hillegom de optimale weergave voor de beste gebruikerservaring. Uw website is dus ook op smartphones en tablets zoals o.a. de Ipad goed te bekijken en te lezen.

Sierink-WP adviseert bedrijven en particulieren uit Hillegom en omgeving graag (en geheel vrijblijvend) over de mogelijkheden. Een website gemaakt in Hillegom hoeft echt geen kapitaal te kosten. Neem eens contact op voor een informatief gesprek!

Sierink-WP heeft een mooie en goed vindbare website voor mij gemaakt. Ik krijg regelmatig complimenten en niet onbelangrijk nieuwe klanten via de website. Jasper heeft aandacht voor de wensen van de klant. Ook het overzetten van de domeinnaam en hosting naar zijn veel voordeliger aanbod verliep soepel.
testimonial-icon-m
Michael Toet
Mike's Day Care, Hillegom
Scroll naar boven