Webdesign Haarlemmermeer

Website laten maken in de Haarlemmermeer? Sierink-WP Webdesign heeft voor meerdere ondernemers en particulieren in de Haarlemmermeer een betaalbare en professionele website gemaakt. Een website welke voldoet aan de volgende eisen:

webdesign haarlemmermeer
webdesign haarlemmermeer 2

webdesign voor goed vindbare websites

seo

Een website laten maken doet u met een goede reden. Een ervan is vaak dat uw website goed gevonden kan worden op het internet. Tijdens het ontwerp besteedt Sierink-WP veel aandacht aan de zoekmachine optimalisatie. Uw website kan dan goed gevonden worden in de Haarlemmermeer en omstreken. Net zoals u deze pagina hoog in de zoekresultaten zag staan met de zoekterm webdesign Haarlemmermeer of website laten maken in de Haarlemmermeer, zo zorgt Sierink-WP ervoor dat uw website ook goed gevonden gaat worden. Dit vergroot uw naamsbekendheid en levert nieuwe bezoekers (en potentiële klanten) op. 

Google en de andere zoekmachines geven de voorkeur aan responsive websites, deze komen hoger in de zoekresultaten te staan. Naast een responsive website, zijn er vele andere criteria welke bepalen hoe hoog uw website scoort in de zoekresultaten. Deze criteria veranderen regelmatig, het is dus zaak om ook in dit opzicht uw website te onderhouden

Sierink-WP zorgt ervoor dat uw website geoptimaliseerd wordt en zo hoog mogelijk in de zoekresultaten gepresenteerd zal worden. Dit noemt men ook wel SEO (Search Engine Optimization). Bij het uitgebreide onderhoudspakket wordt de ‘SEO score’ van uw website blijvend in de gaten gehouden en indien nodig wordt in overleg uw website aangepast.

webdesign voor 'responsive' websites

Door middel van een website kunt u laagdrempelig communiceren met de inwoners in de Haarlemmeer en omgeving. De website is uw visitekaartje en u kunt deze de juiste uitstraling en herkenbaarheid meegeven. U kunt geïnteresseerden en (aanstaande) klanten of leden van informatie voorzien en eventueel op de hoogte houden door middel van bijvoorbeeld foto’s, nieuwsberichten of social-media integratie. U vergroot hiermee uw naamsbekendheid.

Wilt u een eenvoudige website of toch een website met wat meer functies? Of heeft u al een website en wilt u die aanpassen? We gaan samen in gesprek over  uw wensen en de mogelijkheden. Sierink-WP ontwerpt vooral websites met behulp van WordPress, het meest gebruikte CMS (Content Management Systeem). Websites gemaakt met WordPress kunnen vrij eenvoudig inhoudelijk aangepast worden. Dit kunt u zelf doen, maar vanzelfsprekend kan ik dat ook voor u verzorgen.

Bezoekers stellen steeds hogere eisen aan een website. Door het veelvuldig gebruik van tablets en smartphones is het steeds belangrijker dat uw website ook op deze devices goed leesbaar is. Snelle laadtijden, goed leesbare teksten en grote knoppen helpen hierbij. Ik maak uitsluitend ‘responsive‘ websites. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid. Doordat de website zich aanpast aan het scherm waarmee hij wordt bekeken krijgt de bezoeker uit de Haarlemmermeer de optimale weergave voor de beste gebruikerservaring. Uw website is dus ook op smartphones en tablets zoals o.a. de Ipad goed te bekijken en te lezen.

responsive

Interesse?

Sierink-WP adviseert bedrijven en particulieren uit de Haarlemmermeer en omgeving graag (en geheel vrijblijvend) over de mogelijkheden. Een website hoeft echt geen kapitaal te kosten. Neem eens contact op voor een informatief gesprek!

Jasper Sierink/Sierink-WP heeft voor mij een prachtige website gemaakt die er zeer professioneel uitziet, precies de goede kleurstelling die ik voor ogen had. Op de homepage heeft hij foto’s geplaatst die telkens verschuiven, heel leuk. Ook heeft Jasper een mooi en passend logo voor mijn bedrijf samengesteld. Jasper is professioneel, luistert goed en reageert snel op vragen, denkt mee en geeft waardevolle tips om bijvoorbeeld je vindbaarheid op het web te vergroten. Ga zo door!
testimonial-icon-m
Gert Rijlaarsdam
Top Sanitair Shop, Haarlemmermeer
Scroll naar boven