Webdesign Bollenstreek

Website laten maken in de Bollenstreek? Sierink-WP Webdesign heeft de laatste tijd voor meerdere ondernemers en particulieren in de Bollenstreek een betaalbare en professionele website gemaakt. Een website met de volgende vereisten:

webdesign bollenstreek
webdesign bollenstreek 2

webdesign voor goed vindbare websites

seo

Indien u een nieuwe website laat maken is het natuurlijk heel belangrijk dat uw website goed gevonden wordt op het internet. Net zoals u deze pagina hoog in de zoekresultaten zag staan met de zoekterm webdesign Bollenstreek, zo zorgt Sierink-WP ervoor dat uw website ook goed gevonden gaat worden. Tijdens het ontwerp besteedt Sierink-WP veel aandacht aan de zoekmachine optimalisatie. Uw website kan dan goed gevonden worden in de Bollenstreek en daar buiten. Dit vergroot uw naamsbekendheid en levert nieuwe bezoekers (en potentiële klanten) op. 

Sierink-WP zorgt ervoor dat uw website geoptimaliseerd wordt en zo hoog mogelijk in de zoekresultaten gepresenteerd zal worden. Dit noemt men ook wel SEO (Search Engine Optimization). Bij het uitgebreide onderhoudspakket wordt de ‘SEO score’ van uw website blijvend in de gaten gehouden en indien nodig wordt in overleg uw website aangepast.

 

webdesign voor 'responsive' websites

Door middel van een website kunt u laagdrempelig communiceren met de inwoners van de Bollenstreek en omgeving. De website is uw visitekaartje en u kunt deze de juiste uitstraling en herkenbaarheid meegeven. U kunt geïnteresseerden en (aanstaande) klanten of leden van informatie voorzien en eventueel op de hoogte houden door middel van bijvoorbeeld foto’s, nieuwsberichten of social-media integratie. U vergroot hiermee uw naamsbekendheid.

Bezoekers stellen steeds hogere eisen aan een website. Door het veelvuldig gebruik van tablets en smartphones is het steeds belangrijker dat uw website ook op deze devices goed leesbaar is. Snelle laadtijden, goed leesbare teksten en grote knoppen helpen hierbij. Ik maak uitsluitend ‘responsive’ websites. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid. Doordat de website zich aanpast aan het scherm waarmee hij wordt bekeken krijgt de bezoeker uit de Bollenstreek regio de optimale weergave voor de beste gebruikerservaring. Uw website is dus ook op smartphones en tablets zoals o.a. de Ipad goed te bekijken en te lezen.

responsive

Interesse?

Sierink-WP adviseert bedrijven en particulieren uit de Bollenstreek en omgeving graag (en geheel vrijblijvend) over de mogelijkheden. Een website hoeft echt geen kapitaal te kosten. 

Jasper heeft onze website gemaakt. Hij is daarin vakkundig te werk gegaan en heeft een mooi resultaat behaald. Wat heel fijn was dat hij snel werkte, en als ik contact opnam kwam zijn reactie heel snel. Korte lijntjes en efficiënt. Heel fijn!
testimonial-icon-g
Judith van Baarlen
Passageway B.V, Amstelveen
Scroll naar boven