Maak je eigen website met Elementor Pagebuilder

elementor wordpress website

Je eigen website maken is best wel een klus, maar sinds kort is er een nieuw hulpmiddel verschenen, de Elementor PageBuilder. Deze plugin voor WordPress is een absolute aanrader. Het stelt je in staat om op een eenvoudige wijze je website te maken en aan te passen. Nadat je geleerd hebt hoe je met Elementor om moet gaan, kun je een professionele responsive website ontwerpen en bouwen zonder een enkele regel code te hoeven schrijven. Je hebt geen HTML of CSS kennis nodig. Je bouwt je website terwijl je gelijk ziet wat je aan het doen bent, het werkt heel visueel.

Natuurlijk is er wel een beetje een leercurve. Gezien de enorme flexibiliteit van Elementor, zijn er enkele dingen die in het begin lastig lijken en wat extra aandacht nodig hebben. Dit is volledig normaal en te verwachten. Echter, als je bereid bent om wat tijd te nemen om met Elementor te leren werken ben je snel in staat iets moois te maken.

De basis versie van Elementor is gratis en bevat al vele mogelijkheden, het is zeker geen uitgeklede versie van ElementorPro. Daarnaast zijn er meerdere plugins die nog eens extra functionaliteit toevoegen aan Elementor.

Op het internet zijn al verscheidene tutorials en filmpjes verschenen over hoe je het best met Elementor aan de slag kunt. Tijdens de cursus WordPress van Sierink-WP zal er ook uitvoerig uitleg gegeven worden over Elementor, en zullen we ook praktijk oefeningen gaan doen. Meer informatie? Neem contact op met Sierink-WP: 0252-798012.

Deel dit bericht .....

Scroll naar boven