Webdesign Sassenheim

Webdesign Sassenheim? Een groeiend aantal ondernemers en particulieren uit de regio Sassenheim is blij met de betaalbare en professionele website welke ze hebben laten maken door Sierink-WP Webdesign. De websites voldoen aan de volgende kenmerken:

webdesign sassenheim
webdesign sassenheim 2

webdesign voor goed vindbare websites

seo

Wanneer u een website laat maken is het natuurlijk belangrijk dat uw website goed gevonden kan worden op het internet. Tijdens het ontwerp besteedt Sierink-WP veel aandacht aan de zoekmachine optimalisatie. Uw website kan dan goed gevonden worden in Sassenheim en daar buiten. Net zoals u deze pagina hoog in de zoekresultaten zag staan met de zoekterm webdesign Sassenheim of website laten maken Sassenheim, zo zorgt Sierink-WP ervoor dat uw website ook goed gevonden gaat worden. Dit vergroot uw naamsbekendheid en levert nieuwe bezoekers (en potentiële klanten) op. 

Google en de andere zoekmachines geven de voorkeur aan responsive websites, deze komen hoger in de zoekresultaten te staan. Naast een responsive website, zijn er vele andere criteria welke bepalen hoe hoog uw website scoort in de zoekresultaten. Deze criteria veranderen regelmatig, het is dus zaak om ook in dit opzicht uw website te onderhouden

Sierink-WP zorgt ervoor dat uw website geoptimaliseerd wordt en zo hoog mogelijk in de zoekresultaten gepresenteerd zal worden. Dit noemt men ook wel SEO (Search Engine Optimization). Bij het uitgebreide onderhoudspakket wordt de ‘SEO score’ van uw website blijvend in de gaten gehouden en indien nodig wordt in overleg uw website aangepast.

webdesign voor 'responsive' websites

Door middel van een website kunt u laagdrempelig communiceren met de inwoners van Sassenheim en omgeving. De website is uw visitekaartje en u kunt deze de juiste uitstraling en herkenbaarheid meegeven. U kunt geïnteresseerden en (aanstaande) klanten of leden van informatie voorzien en eventueel op de hoogte houden door middel van bijvoorbeeld foto’s, nieuwsberichten of social-media integratie. U vergroot hiermee uw naamsbekendheid.

Bezoekers stellen steeds hogere eisen aan een website. Door het veelvuldig gebruik van tablets en smartphones is het steeds belangrijker dat uw website ook op deze devices goed leesbaar is. Snelle laadtijden, goed leesbare teksten en grote knoppen helpen hierbij. Ik maak uitsluitend ‘responsive‘ websites. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid. Doordat de website zich aanpast aan het scherm waarmee hij wordt bekeken krijgt de bezoeker uit Sassenheim en omstreken de optimale weergave voor de beste gebruikerservaring. Uw website is dus ook op smartphones en tablets zoals o.a. de Ipad goed te bekijken en te lezen.

responsive

Interesse?

Sierink-WP Webdesign geeft bedrijven en particulieren uit Sassenheim en omgeving graag (en geheel vrijblijvend) advies over de mogelijkheden. Een website hoeft echt geen kapitaal te kosten. Neem eens contact op voor een informatief gesprek!

Sierink-WP heeft mijn nieuwe website gebouwd. Ik wilde een modernere en internationale uitstraling voor mijn bedrijf. De samenwerking met Jasper is erg goed verlopen: hij reageert snel, begrijpt goed wat je wil en komt met een eigen inbreng die aansluit, maar ook vernieuwend is. Jasper is erg goed in de technische achtergrond van de website en weet in het ontwerp beeld en tekst mooi te combineren. Het resultaat is een prachtige website die een zakelijke, maar toch persoonlijke indruk maakt. Precies wat ik wilde.
testimonial-icon-m
Carmen Barnhoorn
CB Training en Consultancy, Sassenheim
Scroll naar top